Sivu: Työnjohtajaharjoittelija

Lähde mukaan Brushin jengiin!

Helsinki, Espoo,
Vantaa

Brushpainters etsii myyvää työnjohtajaharjoittelijaa 4kk työsuhteeseen.

 

Jos homma rokkaa, niin siitä tulee vakipaikka.

Meillä on veikeä meininki ihan siinä Pitäjänmäen paikkeilla Helsingissä!

Brushpainters on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys, joka työllistää liki kolmekymmentä korjausrakentamisen ammattilaista.

Tässä on mahdollisuutesi rakentaa itsellesi kiva duunipaikka pitkäksi aikaa! 

 

Myvä työnjohtajaharjoittelija

Brushpainters yrityksen kuvaus

Brushpainters on rakennusalalla toimiva yritys, joka erikoistuu korjausrakentamiseen.

Yritys työllistää noin kolmekymmentä korjausrakentamisen ammattilaista.

Haemme maltillista kasvua ja siksi rakennamme kolmatta tiimiä yritykseemme. Meidän pitää löytää uusia asiakkaita ja uusia työntekijöitä. Kun saamme lisää remontteja myytyä, tulee ne työnjohtaa ja tehdä alta pois.

Työnjohtajaharjoittelijan työnkuva ja vastuut

Työnjohtajan rooli on monipuolinen, ja siihen sisältyy asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, keikkojen tarjoaminen, hintojen laskeminen, työnjohtaminen ja laskutus.

Työnjohtaja vastaa remonttien aikatauluttamisesta, materiaalien ja työtapojen valvonnasta sekä tehokkaasta viestinnästä eri sidosryhmien kanssa.

Työnjohtajan tehtäviin sisältyy myös ajamista kohteiden välillä.

Mitä työnjohtaja tekee, pitkä kuvaus (tästä saisi blogin kans kirjotettua)

  • Ylläpitää henkilöhtaisia suhteita asiakkaisiin
  • Tarjoaa keikat ja laskee hinnat
  • Työnjohtaa remontit ja laskuttaa sen

Ensin remontti pitää myydä, ellei se kilahda inboxiin (meillä on 4 vuosisopimusta ja haemme niitä nyt lisää). Työ alustetaan Easoftiin ja aloitellaan hommat avaimen haulla. Kun tilaus on saatu, työnjohtajan tulee ymmärtää mitä pitää tehdä ja kuka sen tekisi meidän jengistä. Keikalle määrätään tekijät ja linkitetään alihankkija putkarit ja sähkärit työhön. Aikataulutus tehdään fiilispohjalla päässä, mutta mielummin loisimme meidän firmaan Gant-kaaviot nettisivuille, joista näkyy tyypillisimpien 5-7 remonttityypin keskimääräinen projektipolku ja aikataulu. Tämä auttaa meitä ja asiakkaitamme ymmärtämään miten kauan eri työvaiheissa menee aikaa.

Itse keikan hoito on melkosta touhua. Pahimmillaan työnjohtajalle tulee 70 puhelua päivässä. Huh. Työnjohtaja ajaa noin 2000 km kuukaudessa kohteiden väliä. Työnjohtaja varmistaa että remontti tehdään oikeilla materiaaleilla ja työtavoilla annetussa aikataulussa. Homma pitää aikatauluttaa ja viestintää pitää tehdä asiakkaan, asukkaan, toimittajien ja alihankkijoiden suuntaan. Kuullostaa aika vaativalta, näin kun sen aukikirjoitti. Mutta homma on aika mukavaakin, pysytpä poissa pahanteosta ja hereillä. Ja maksamme vielä palkkaa tästä hommasta.

Työolosuhteet Pitäjänmäellä

Brushpaintersin toimistolla Pitäjänmäellä on kaksi työnjohtajaa, toimitusjohtaja ja toimistosihteeri. Valimotie 13 tiloissa on myös kuntosali työntekijöiden käytöss ja alueella on hyviä lounasruokaloita. Meillä on jauhava kahvinkeitin!

Työnjohtajan päivään voi kuulua jopa 70 puhelua ja noin 2000 km ajamista kuukaudessa silloin kun homma rokkaa täysillä.

Vaatimukset

Hakijalta odotetaan uusasiakashankinnan taitoja ja kykyä oppia työnjohtajan tehtävät käytännössä.

Oma auto auttaisi tässä, ajokortti on oltava, maksamme kilometrit.

Uskon että koulutuksesta on apua, kenties ainakin ammattikorkeataso.

Hyvät tietokonetaidot ovat etu tehtävässä. Käytämme seuraavia järjestelmiä, jotka oppii kyllä harjoittelun aikana: Office 365, Easoft, Sato Kumppanikanava,  Hubspot, WordPress.

Työ on ajoittain melko stressaavaa, paineensietokyvystä on apua.

(Plussaa on jos osaat luoda Gant-kaaviot yleisimmistä 5-7 remonttityypistämme. Se auttaisi meitä ja asiakkaitamme ymmärtämään miten projekti rullaa valmiiksi kylpyhuoneeksi asti. Mutta tämä on jo extraa.)

Englannin kieli olisi hyvä osata, koska tähtäämme pääkaupunkiseudun englanninkieliseen markkinaan. Työntekijämme puhuvat lukuisia eri kieliä, se on sellainen sillisalaatti, että emme pysty sitä handlaamaan. Viro, persia jne… Siksipä suomi on työnjohdon kieli.

Vaatimuksia on mahdottoman paljon, ei kannata näistä stressata, ihmiset niitä hommia tekee.

Hakuprosessi, palkka ja muut edut

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään osoitteeseen rekry@brushpainters.fi.

Harjoittelijan palkka on alkuun noin 2200 €/kk plus lounassetelit. Jos homma toimii ja tästä tulee vaikipaikka, niin maksamme markkinahintaista työnjohtajan palkkaa, sitten kun taitosi ovat ammattimaiset.

Meillä on työterveyshoito. Meillä on kesäpäivät ja pikkujoulut. Pitäjänmäellä on kuntosali käytössäsi.

Työt alkavat maaliskuussa tai heti kun sopiva kaveri löytyy.

Lisätiedot

Yritys käyttää Easoft-järjestelmää työnjohtotehtävissä ja Hubspotia myynnissä. WordPress on nettisivun järjestelmä ja Office 365 on käytössä.

Työnjohtokieleksi on valittu suomi.

Yhteenveto

Hakijalta odotetaan monipuolisia taitoja, kuten myyntiä, ajankäytön hallintaa, viestintää ja asiakassuhteiden ylläpitoa. Työ  vaatii itsenäistä ja aktiivista työotetta. Paineensietokykyä tulee olla.

Hae näin

Lue ja ymmärrä ensin mitä haemme!

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen

rekry@brushpainters.fi

Itse soittaisin perään sitten. Haastattelemme 3-5 henkeä. Työt alkaisi maaliskuussa tai heti kun sopiva kaveri löytyy.

Lue arjestamme blogissa alla

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää