Sivu: Purkumies

Brushpainters on laadukas ja nykyaikainen korjausrakentamisyritys.

Purkumies

Helsinki, Espoo, Vantaa

Brushpainters purkumies purkuu huoneistojen sisätiloissa lattiat, seinät ja kylpyhuoneet sekä keittiöt. Usein piikataan vanha viemärikaivo pois. Purkujäte pitää kantaa pois asunnosta ja viedä Sortti-asemalle oikein lajiteltuna.

Brushpainters purkumies, tekee ajoittain myös kuskin hommaa (20%) ja laminaatin asennusta (20%) sekä pienkorjauksia. Hän on siis purkupainotteinen (60%) rakennusalan yleismies (100%).

Olisitko sinä sopiva BP Purkumies tai nainen? Laitahan viestiä ja palkkatoivetta tulemaan! Aluksi meillä on sairasloman tuurausta ja sitten ehkä lisää!

Haemme tähän tehtävään mieluusti omaa työntekijää, mutta työtä voi tehdä myös toiminimellä tai pienellä oy:llä. Luotettava Kumpani raportti pitää olla kunnossa, työturvakortti ja Valttikortti.

Katteessamme ei ole tilaa välitysfirman katteelle. Vain suorat yhteydenotot – eli jos haet palkkatyötä tai laskutat omaa toiminimeäsi tai oy:tä.

Työhon tarvitaan ajokortti – purkumiehellä on pakettiauto firman puolesta käytössä, kun kyseessä on työsuhde. Alihankkijalla pitäisi olla oma auto.

Työnjohdon kieli on suomi. Käytämme easoft-toiminnanohjausjärjestelmää.

rekry@brushpainters.fi

Soita ja kysele, yhteystiedot sivulla Yhteystiedot

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää