Lähde mukaan Brushin jengiin!

Helsinki, Espoo,
Vantaa

Brushpainters etsii myyjäharjoittelijaa 4kk työsuhteeseen.

 

Jos homma rokkaa, niin siitä tulee vakipaikka.

Meillä on veikeä meininki ihan siinä Pitäjänmäen paikkeilla Helsingissä!

Brushpainters on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys, joka työllistää liki kolmekymmentä korjausrakentamisen ammattilaista.

Tässä on mahdollisuutesi rakentaa itsellesi kiva duunipaikka pitkäksi aikaa! 

 

Myyjäharjoittelija

Brushpainters yrityksen kuvaus

Brushpainters on rakennusalalla toimiva yritys, joka erikoistuu korjausrakentamiseen.

Yritys työllistää noin kolmekymmentä korjausrakentamisen ammattilaista.

Haemme maltillista kasvua ja siksi rakennamme kolmatta tiimiä yritykseemme. Meidän pitää löytää uusia asiakkaita ja uusia työntekijöitä. Kun saamme lisää remontteja myytyä, tulee ne työnjohtaa ja tehdä alta pois.

Myyjäharjoittelija: työnkuva ja vastuut:

Myyjän rooli on monipuolinen, ja siihen sisältyy asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, keikkojen tarjoaminen, hintojen laskeminen ja laskutus.

Myyjän tehtäviin sisältyy kenties myös ajamista kohteiden ja asiakkaiden välillä.

Jos satut olemaan osaava myös rakennusalan työnjohtajana, voisi tästä rakentua työpaikka, jossa tekisit puolet uusasiakasmyyntiä ja puolet työnjohtoa.

Mitä Myyjä tekee, pitkä kuvaus

  • Ylläpitää henkilöhtaisia suhteita asiakkaisiin
  • Etsii uusia asiakkaita ja uusia vuosisopimuksia
  • Hoitaa firman markkinointia kuntoon jos osaa sitä tehdä. Diginä näitä nykyään tehdään.
  • Tarjoaa keikat ja laskee hinnat
  • Meillä on käytössä Hubspot, jolla saa pidettyä hommaa hallinnassa ja systemaattisena.
  • Soittaa kylmäsoittoja uusille mahdollisilla asiakkaille

Miten meidän remontit rullaa – kuvaus

Ensin remontti pitää myydä, ellei se kilahda inboxiin (meillä on 4 vuosisopimusta ja haemme niitä nyt lisää). Työ alustetaan Easoftiin ja aloitellaan hommat avaimen haulla. Kun tilaus on saatu, työnjohtajan tulee ymmärtää mitä pitää tehdä ja kuka sen tekisi meidän jengistä. Keikalle määrätään tekijät ja linkitetään alihankkija putkarit ja sähkärit työhön. Aikataulutus tehdään fiilispohjalla päässä, mutta mielummin loisimme meidän firmaan Gant-kaaviot nettisivuille, joista näkyy tyypillisimpien 5-7 remonttityypin keskimääräinen projektipolku ja aikataulu. Tämä auttaa meitä ja asiakkaitamme ymmärtämään miten kauan eri työvaiheissa menee aikaa.

Itse keikan hoito on melkosta touhua. Pahimmillaan työnjohtajalle tulee 70 puhelua päivässä. Huh. Työnjohtaja ajaa noin 2000 km kuukaudessa kohteiden väliä. Työnjohtaja varmistaa että remontti tehdään oikeilla materiaaleilla ja työtavoilla annetussa aikataulussa. Homma pitää aikatauluttaa ja viestintää pitää tehdä asiakkaan, asukkaan, toimittajien ja alihankkijoiden suuntaan. Kuullostaa aika vaativalta, näin kun sen aukikirjoitti. Mutta homma on aika mukavaakin, pysytpä poissa pahanteosta ja hereillä. Ja maksamme vielä palkkaa tästä hommasta.

Työolosuhteet Pitäjänmäellä:

Brushpaintersin toimistolla Pitäjänmäellä on kaksi työnjohtajaa, toimitusjohtaja ja toimistosihteeri. Valimotie 13 tiloissa on myös kuntosali työntekijöiden käytössä ja alueella on hyviä lounasruokaloita. Meillä on jauhava kahvinkeitin!

Vaatimukset

Hakijalta odotetaan uusasiakashankinnan taitoja ja kykyä oppia Myyjän tehtävät käytännössä.

Oma auto auttaisi tässä, ajokortti on oltava, maksamme kilometrit jos ajoa tulee asiakkaille.

Uskon että koulutuksesta on apua, kenties ainakin ammattikorkeataso.

Hyvät tietokonetaidot ovat etu ja vaatimus tehtävässä. Käytämme seuraavia järjestelmiä, jotka oppii kyllä harjoittelun aikana: Office 365, Sharepoint, Easoft, Hubspot, WordPress-websivusto, Google Ads, Somen mainoskanavat FB ja Insta jne.

Työ on ajoittain melko stressaavaa, paineensietokyvystä on apua.

(Plussaa on jos osaat luoda Gant-kaaviot yleisimmistä 5-7 remonttityypistämme. Se auttaisi meitä ja asiakkaitamme ymmärtämään miten projekti rullaa valmiiksi kylpyhuoneeksi asti. Mutta tämä on jo extraa.)

Englannin kieli olisi hyvä osata, koska tähtäämme myös pääkaupunkiseudun englanninkieliseen markkinaan. Työntekijämme puhuvat lukuisia eri kieliä, se on sellainen sillisalaatti, että emme pysty sitä handlaamaan kuin suomeksi. Viro, persia jne…

Vaatimuksia on mahdottoman paljon, ei kannata näistä stressata, ihmiset niitä hommia tekee.

Hakuprosessi, palkka ja muut edut.

Hakemukset ja CV pyydetään lähettämään osoitteeseen rekry@brushpainters.fi.

Harjoittelijan palkka on alkuun noin 2000 €/kk plus lounassetelit. Jos homma toimii ja tästä tulee vaikipaikka, niin maksamme markkinahintaista Myyjän palkkaa, sitten kun taitosi ovat ammattimaiset.

Meillä on työterveyshoito. Meillä on kesäpäivät ja pikkujoulut. Pitäjänmäellä on kuntosali käytössäsi.

Työt alkavat maaliskuussa tai heti kun sopiva kaveri löytyy.

Lisätiedot:

Yritys käyttää Easoft-järjestelmää työnjohtotehtävissä ja Hubspotia myynnissä. WordPress on nettisivun järjestelmä ja Office 365 on käytössä.

Työnjohtokieleksi on valittu suomi.

Yhteenveto:

Hakijalta odotetaan monipuolisia taitoja, kuten myyntiä, ajankäytön hallintaa, viestintää ja asiakassuhteiden ylläpitoa. Työ  vaatii itsenäistä ja aktiivista työotetta. Paineensietokykyä tulee olla.

Hae näin

Lue ja ymmärrä ensin mitä haemme!

Lähetä hakemus ja CV osoitteeseen

rekry@brushpainters.fi

Itse soittaisin perään sitten. Haastattelemme 3-5 henkeä. Työt alkaisi maaliskuussa tai heti kun sopiva kaveri löytyy.

Lue arjestamme blogissa alla

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää