Sivu: Laattamies

Saneeraus, maalaus, korjausrakentaminen, huoneistoremontti, vesieritys, kylpyhuoneremontti, maalari, timpuri, puuseppä, kalusteasentaja, kaakelimies, laattamies, rakennusmies

Laattamies

Helsinki, Espoo, Vantaa

Brushpainters laattamies on veikeä heppu. Hän tekee vesieristyksen betonin päälle, sertifikaatin kanssa! Unohtu! Kaatojen pitää olla tätä ennen oikein! Ehkäpä pitää myös välillä muurata väliseinää pikku pätkä. Sitten laatoitetaan kylppärin seinät ja lattia. Avot, valmis! Mitä unohtui?

Olisitko sinä sopiva BP Laattamies tai nainen? Laitahan viestiä ja vesieristyssertifikaation numeroa sekä palkkatoivetta tulemaan! Aluksi meillä on sairasloman tuurausta ja sitten ehkä lisää!

Työtä voi tehdä myös toiminimellä tai pienellä oy:llä. Luotettava Kumpani raportti pitää olla kunnossa, työturvakortti ja Valttikortti.

Katteessamme ei ole tilaa välitysfirman katteelle. Vain suorat yhteydenotot – eli jos haet palkkatyötä tai laskutat omaa toiminimeäsi tai oy:tä.

Työhon tarvitaan ajokortti – laatoittajalla on pakettiauto firman puolesta käytössä, kun kyseessä on työsuhde. Alihankkijalla pitäisi olla oma auto.

Työnjohdon kieli on suomi. Käytämme easoft-toiminnanohjausjärjestelmää.

rekry@brushpainters.fi

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää