Maalaa korjaustarpeidenne tulevaisuudenkuva

Ja voita 500 € lahjakortti -rautakauppaan

Onko isännöimissänne taloyhtiöissä tarvetta remontoida porras­käytäviä, varastotiloja, sauna- ja kylpytiloja tai tehdä maalaus­töitä?

Maalaa meille tulevaisuuden kuvasi vastaamalla muutamaan kysymykseen ja voit voittaa 500 € arvoisen lahja­kortin Stark-rautakauppaan!

Brushpainters Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva rakennusalan yritys, joka työllistää liki kolmekymmentä korjausrakentamisen ammattilaista. Projektit niin liiketiloihin kuin huoneistoihin – oli kyseessä sitten saneeraus- ja korjaustyö tai porraskäytäväremontti.

Vahvuuksiimme kuuluu projektien omavalvonta, johon erityisesti panostamme ja se kuuluu jatkuvasti vakiona kaikkiin palveluihimme. Omavalvontamme säästää asiakkaillemme selvää rahaa.

Pysymme aikataulussa ja teemme työmme huolellisesti. Palvelemme teitä asiakaslähtöisesti, ja meillä on vankka kokemus monenlaisista kohteista – kodeista, yrityksistä ja julkisista tiloista.

Näistä meidät tunnetaan

  • Kotimainen yritys

  • yli 20 vuoden kokemus

  • Luotettava

  • Pitkäaikaiset asiakassuhteet

  • Vahvuutena omavalvonta

  • Aikataulut pitävät

Vuoden kokemus
0
Työntekijää
+ 0
Huoneistoremonttia vuodessa
+ 0
Kylpytilan remonttia vuodessa
+ 0
Saunatilan remonttia vuodessa
+ 0
Porraskäytävän remonttia vuodessa
+ 0
Ulkomaalausta vuodessa
+ 0

Palvelumme

Huoneistoremontit

Porraskäytävämaalaukset

Saunat ja kylpytilat

Varastot ja verkkokellarit

Maalaustyöt

Sopimuskumppanit

Hyödynnä tutustumistarjous!

Kaikkiin 31.5. mennessä jätettyihin uusiin tarjouspyyntöihin materiaalit vain 5 % netto (normaalisti 12 %)! Lähetä tarjouspyyntö allaolevalla lomakkeella tai ota yhteyttä puhelimitse (09) 496 443 tai sähköpostilla info@brushpainters.fi.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää