Brushpaintersin generaattorijoulukortti Ukrainaan

Brushpainters'in generaattorijoulukortti Ukrainaan

Tänä vuonna Brushpaintersin joulukortti yhdistää sähkögeneraattorin ja murtovasaran. Lähetämme nyt apua Ukrainaan tuoden pienen avun taisteluun Mordorin voimia vastaan. Ukrainan sota koskettaa suomalaisia monella tasolla, sillä monet isovanhemmistamme taistelivat nuoruudessaan Venäjää vastaan. 220 V generaattorin lisäksi pakattiin mukaan piikkausvasara, jossa on 28 mm:n kuusiokantainen varsi. 

Ukrainalaisten Yhdistys Suomessa on ystävällisesti ottanut vastaan joulukorttimme ja huolehtii sen kuljetuksesta Ukrainaan. Lisätietoa: Ukrainan Yhdistys Suomessa https://ukrainians.fi/fi/

Seuraamme innolla generaattorimme matkaa kohti Ukrainaa ja odotamme jännityksellä, minne se päätyy!

Brushpaintersin yhteystiedot on printattu työkalujen kylkeen, ja toivomme, että joku perillä lähettää meille kuvan tai tervehdyksen.

Seuraa siis kanssamme generaattorin matkaa kohti rintamaa! Päivitämme Brushpaintersin blogia säännöllisesti, jopa päivittäin. Päätyykö generaattori jo jouluksi Ukrainaan, vai onko se silloin vasta Puolassa? Entä miten lähelle rajaa työkalumme lopulta päätyvät?

Brushpainters – Laadukkaat sisätilaremontit yritysasiakkaille vuosisopimuksilla.

Terveisin,

Lauri ja muu Brushpaintersin väki.

Kuvassa Brushpaintersin joulupukki lähettää terveisiä ja toivottaa hyvää joulua! Myös toimitusjohtajamme pääsi moikkaamaan pukkia. Joulukorttikuvauksemme toteutettiin Vanhankaupunginkoskella omin voimin – uskomme itse tekemiseen myös markkinoinnissa!

Kaikki sisätilaremontit yritysasiakkaille vuosisopimuksilla – laatua ajallaan!

Ps. Mieti mitä pientä oma yrityksenne voisi tehdä Ukrainan avuksi! Ehkäpä keksimme yhteisen avustusprojektin?

Ps. Ps. BP Generaattorissa on mukana GPS tagi, näemme siis reaaliajassa missä generaattori menee! Tässä pieniä maistiaisia alkumatkalta!

Generaattori päätyi ensin välivarastoon Korsoon! Siellä se viipyi viikkoja ja näytti jo että mitään ei tapahdu! Mutta odottavan aika palkittiin! Korson jälkeen generaattori otti yllättävän suunnan, se kävi kahvilla Tolsan Essolla! No ymmärtäähän tuon, edessä on pitkä matka! Viimein tällä viikolla generaattori lähti kohti itää, se päätyi tekemään melkoisen siksak tanssin satama-alueella! nyt se on Cargo-Checkin inissä keräämässä voimia merimatkalle! Jännittävää nähdä mihin matka vie!

Generaattori on saapunut Kiovaan!

Nyt Generaattori on Tserkasissa matkalla kohti rintamaa.

Katso myös muut blogijuttumme!

Liity sähköpostilistallemme ja seuraa generaattorin matkaa

Add Your Heading Text Here

Voit seurata generaattorin matkaa myös Instassamme!

Add Your Heading Text Here

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää