Maalaus

Maalaamme huoneistosi ja teemme muutkin kodin remontit!

Maalarimestarimme ovat apunasi kodin kunnostuksessa. Anna ammattilaisten auttaa kodin remontissasi. Maalaamme niin kodit, porrashuoneet, toimistot kuin omakotitalot. Työnjohdettu remonttiprosessimme takaa laatua ajallaan! Jätä huolesi meille ja nauti remontoidun kotisi raikkaasta ilmeestä.

Helsinki, Espoo, Vantaa ja lähialueet.

Brushpainters maalaus ja pienkorjaus.

Brushilta saat kaikki sisätilamaalaukset pääkaupunkiseudulla! Maalaamme toimistot, kodit ja liiketilat. Toimintamme on sutjakkaa ja sujutaa. Työnjohdettu mallimme varmistaa sen, että laatua syntyy ajallaan! Meillän on 30 ammattilaista pyörimässä pitkin pk-seutua joka päivä! Varaa aika kohdekäynnille niin teemme tarjouksen teille! Kesällä maalaamme myös ulkona!

Soita meille ja pyydä tarjous!

Laita meille viestiä niin tulemme katsomaan kohteen ja laitamme siitä tarjouksen!

Teemme toki myös tasoitukset!

Teemme toki myös tasoitukset!

Maalausremontti kannattaa antaa kokeneiden ammattilaisten huoleksi! Maalaamme niin porraskäytävät kuin huoneistotkin! Kaipaako olohuoneesi uutta ilmettä? Ehkäpä makuuhuoneeseesi sopisi tummansininen sävy varmistamaan unen laadun! Suojaamme kohteen ensin ja sitten tasoitamme seinät, jos tarvetta on. Maalarimestarimme varmistavat sen, että saat raikkaan ilmeen kotiisi.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää