Sivu: Palvelut

Brushpainters on laadukas ja nykyaikainen korjausrakentamisyritys.

Brushpainters palvelut

Helsinki, Espoo, Vantaa

Brushpainters tekee sisätilaremontit ammattitaidolla – laatua ajallaan.

Brushpainters tekee keittiöt, kylpyhuoneet, lattiat, maalaukset sekä palosaneeraukset. Toteutamme porrashuoneremontit kokonaisvaltaisesti sisältäen maalaukset ja laatoitukset. Teemme myös ulkomaalauksia sään salliessa, kuten taloyhtiöiden ikkunanpielien huoltomaalauksia ja rappauksien paikkakorjauksia.

Brushpainters tekee vuodessa noin 1000 huoneistoremonttia. Liikevaihtomme on noin 3 miljoonaa euroa ja olemme 20 vuotta vanha yritys Helsingin Porvoonkadulta.
Kaksi työnjohtajaamme ohjaa reilua kahtakymmentä työmiestä ja naista. Saneerausten kesto vaihtelee puolesta päivästä kahteen kuukauteen.
Käytämme työnjohtoon Easoft-järjestelmää ja 12 autoa seuraamme Abaxilla. Toimintamme tehokkuus ja laatu syntyy hyvistä työntekijöistä, kokemuksesta ja hyvistä järjestelmistä.
Työvaiheemme ovat tyypillisesti seuraavat: toimeksiannon alustus toiminnanohjausjärjestelmään, aloituskatselmus, purku, maalaus, vesieristys, väliseinätyöt, lattian laitto, kaappi ja komerotyöt, laatoitus, kalustus, putki ja sähkötyöt, loppusiivous, työn luovutuskatselmus.
Asiakkaitamme ovat Sato, Ilmarinen, Realia, Aso-asunnot, Kojamo ja HUS Kiinteistöt.
Olemme tehneet remonttia 2600 osoitteessa Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Uudellamaalla.
Voimmeko olla avuksi teille?

Brushpainters on laadukas ja nykyaikainen korjausrakentamisyritys

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää